mandag 27. februar 2012

Gratinert torsk med spinat

Idag kommer det en fiskemiddag som jeg har rett reklamen på. Fikk lyst til å prøve det ut, det ser så godt ut. Det er meny sin reklame: gratinert torsk med spinat.

Du trenger til 4 personer:
  • 800 g lettsaltet torsk
  • 350 g fersk spinat
  • 2 ss smør
  • 1 stk purre
  • 150 g hvitost. Idag bruker jeg 4 oster fra tine, siden det er min favoritt osteblanding.
  • 3 dl creme fraiche,
  • 0.5 ts revet muskatnøtt og pepper
  • Varier gjerne med grønnsaker og krydder etter smak..

Slik gjøres det:

Legg spinat i en ildfast form.

Del opp smør i terninger å legg over spinaten.


Skjær purre i skiver.


Rens og del fisken i biter.

Ha purre i formen

og legg fiskestykkene oppå.

 Bland osten med creme fraiche

 og krydre med muskatnøtt og pepper.

Ha osteblandingen over fisken og stek i ovnen på 220 C i ca. 15 min.


Raskt, enkelt og godt.

Bòn Apètitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails